In bedrijfshallen staan gemiddeld 2.700 uur/jaar aan daarom is het ook voor een bedrijfshal een no brainer om de overstap te maken naar LED.

Hoe kan LED4Business helpen

Als u op zoek bent naar een overstap naar LED-verlichting in uw bedrijfshal, kan ons team u helpen. LED-lampen zijn zeer energiezuinig en kunnen uw energiekosten aanzienlijk verlagen, waardoor ze een slimme keuze zijn voor industriële omgevingen.

Zo kunnen wij u helpen met LED verlichting in uw bedrijfshal:

  • Beoordeling van uw verlichtingsbehoeften: We beginnen met het evalueren van uw huidige verlichtingssysteem en bepalen de beste LED-verlichtingsoplossing voor uw bedrijfshal. Hierbij kan gedacht worden aan het bepalen van het aantal en type LED-lampen dat nodig is, evenals de optimale plaatsing van de lampen.

  • Opmaken van een prijsopgave: Zodra we een plan hebben, zullen we u een gedetailleerde prijsopgave geven voor de kosten van de LED-verlichtingsupgrade. Deze offerte omvat de kosten van de LED-verlichting, installatiekosten en alle andere gerelateerde uitgaven.

  • Assisteren bij subsidieaanvragen: Afhankelijk van uw locatie kunnen er subsidies van de overheid beschikbaar zijn om de kosten van het overstap naar LED-verlichting te helpen compenseren. Ons team kan u helpen bij het navigeren door het subsidielandschap en bij het aanvraagproces om u te helpen profiteren van deze financiële prikkels.

  • Installatie de LED-verlichting: Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en de nodige subsidies zijn binnengehaald, zorgt ons team voor de installatie van de LED-verlichting in uw bedrijfshal. We zorgen ervoor dat de installatie veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Door met ons samen te werken, kunt u met een gerust hart overstappen op LED-verlichting, wetende dat u hoogwaardige producten en deskundige installatieservice krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met LED-verlichting in uw industriële hal