In Nederland is het sinds 2023 verplicht om energielabel C te dragen als kantoor. LED-verlichting kan hierin de oplossing bieden. Het plaatsen van LED-verlichting is niet alleen een goede investering voor de vastgoedeigenaar maar ook voor de huurder van het pand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of informatie.

Wij willen u volledig ontzorgen

Wij bij LED4Business willen onze klanten volledig ontzorgen, dit doen wij door het volledige proces uit handen te nemen:

  • Wij bieden een label C garantie.

  • Wij regelen een persoonlijk lichtplan voor uw vastgoed.

  • Wij regelen de inkoop van de LED lampen.

  • Wij regelen de installatie van de LED lampen. Ook in het weekend!

  • Wij verzorgen een nieuw energielabel.

In-house profesionals en weekendservice

Niemand zit er op te wachten om je kantoor te sluiten voor het vervangen van je verlichting. Daarom bieden wij installatie 7 dagen per week. Wij communiceren goed en zorgen dat uw werkzaamheden op locatie niet worden verstoord.


Een persoonlijk en professioneel lichtplan

Wij gebruiken professionele software van DiaLux, hiermee maken wij 3D modellen van uw kantoorruimte om zo te garanderen dat de gewenste sfeer ontstaat in het kantoor. Bent u op zoek naar een energieke en productieve ruimte? Of zoekt u een warme en ontspannen sfeer? Of een combinatie van de twee? Alles is mogelijk door onze ervaring met alle soorten LED verlichting.