Huurder of verhuurder, wij bieden volledige ontzorging van jouw verduurzamingsproces

Wij bieden volledige ontzorging voor onze klanten

Wij bij LED4Business willen onze klanten volledig ontzorgen, dit doen wij door het volledige proces uit handen te nemen:

  • Wij bieden een label C garantie.

  • Wij regelen een persoonlijk lichtplan voor uw vastgoed.

  • Wij regelen de inkoop van de LED lampen.

  • Wij regelen de installatie van de LED lampen. Ook in het weekend!

  • Wij verzorgen een nieuw energielabel.

  • Wij vragen uw subsidie aan!

Zakelijk Nederland wil en moet verduurzamen

Vanaf 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland energielabel C hebben. Uit onze ervaring blijkt dat het vervangen van je verlichting door LED verlichting in bijna alle gevallen leidt tot het label C. In een onderzoek van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) 'Verduurzaming van de kantorenvoorraad' (2020) wordt een waarschijnlijk scenario besproken dat kantoren naar minimaal A+ gaan in 2050 met een tussenstap in 2030 van energielabel B. Ook omschrijven het EIB het belang van "laaghangend fruit" zoals LED.

LED4Business kan een gratis energielabel scan uitvoeren om te controleren of LED verlichting voldoende is voor energielabel C.

Met LED maakt u aanspraak op subsidie

De EIA-subsidie ​​(Energie-investeringsaftrek) is een subsidieprogramma van de Nederlandse overheid dat financiële ondersteuning biedt aan bedrijven die investeren in energiebesparende maatregelen. Wanneer een winstgevende onderneming een investering van minstens €1000,- doet in één van de maatregelen zoals LED-verlichting maakt deze aanspraak op de EIA.

LED4Busisness kunt u ontzorgen door rekening te houden met de keuze van producten die voldoen aan de subsidie eis. Daarnaast kunnen wij de subsidie voor u aanvragen.

In-house installateurs en Weekend installatie

Niemand zit er op te wachten om je kantoor te sluiten voor het vervangen van je verlichting. Daarom bieden wij installatie 7 dagen per week. Wij communiceren goed en zorgen dat uw werkzaamheden op locatie niet worden verstoord.

Een persoonlijk en professioneel lichtplan

Wij gebruiken professionele software van DiaLux, hiermee maken wij 3D modellen van uw kantoorruimte om zo te garanderen dat de gewenste sfeer ontstaat in het kantoor. Bent u op zoek naar een energieke en productieve ruimte? Of zoekt u een warme en ontspannen sfeer? Of een combinatie van de twee? Alles is mogelijk door onze ervaring met alle soorten LED verlichting.

Terugverdientijd: Back-of-the-enveloppe

De terugverdientijd is sterk afhankelijk van de energieprijzen en de huidige situatie, maar om een beeld te schetsen hebben we een 'back-of-the-enveloppe' berekening uitgewerkt.

  • We hebben een ruimte met 10 halogeen lampen. In deze situatie verbruikt u 10(spotjes)x50 Watt = 500 Watt. Dit is 1250 kWh per jaar als de lampen 2500 uur per jaar gebruikt (landelijk gemiddelde).

  • De stroomkosten zijn (momenteel) gemiddeld €0,84 per kWh. Dit komt dus neer op 1250 kWh x €0,84 = €1050,- per jaar voor 10 hallogeenspotjes.

  • Voor LED: (10 (spotjes) x 3 Watt x 2500 uur/jaar) / 1000 x €0,84 = €63,00 per jaar voor 10 led spotjes.

  • Een ledspot kost ongeveer €20,-. Dus u bespaart het eerst jaar bijna €800,-

Investering voor huurder of verhuurder?

Bij investeringen voor verlichting wordt meestal de verhuurder aangekeken, maar als huurder loont het niet om te wachten. Door zelf de investering te maken kunt u jaarlijks uw energieprijs goed drukken. Wij hebben ervaring met het delen van de investering tussen huurder en verhuurder, dus neem contact op als je hier over nadenkt!

Interesse? Bel ons even en vraag naar wat we voor jouw kunnen doen!

Juriaan +316 37 37 64 58

Wietse +316 24 48 83 76

Kennismaken

Wil je graag kennismaken omdat je opzoek bent naar een verduuzamingsoplossing, een bijbaan of een kop koffie. Neem contact met ons op!

Offerte

Opzoek naar een oplossing voor uw verlichting. Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier of bel ons gerust op.